Menu Sluiten

SEPA Betalen

Zelf eenvoudig betaalbestanden aanmaken in Microsoft Excel!

— SEPA BETALEN

Onze SEPA Betalen tools zijn uitermate geschikt voor kleine- & middelgrote bedrijven die een eenvoudige maar effectieve oplossing zoeken voor het uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse of ad-hoc betalingen. Ook worden onze tools veel gebruikt door verenigingen en stichtingen die op regelmatige basis betalingen moeten verrichten.

Eenmalig voert u de gegevens van uw organisatie in de tool in. Daarna hoeft u slechts per betalingsopdracht het bedrag, rekeningnummer & naam begunstigde in te vullen aangevuld met eventueel een betaalkenmerk. Het aanmaken van een betaalbestand gebeurd daarna in een paar muisklikken.

SEPA Betalen maakt betaalbestanden aan die aan de laatste SEPA standaarden voldoen. Dit is het zogenaamde PAIN.001.001.03 XML-formaat en zorgt er voor dat de betaalbestanden die u met onze tools aanmaakt moeiteloos door uw bank worden geaccepteerd.

Bij het aanmaken van het bestand vinden op de achtergrond in zeer korte tijd tientallen geautomatiseerde controles plaats om ervoor te zorgen dat het bestand wat aangemaakt technisch juist is en de betaalbatch probleemloos uitgevoerd kan worden.

Waarom SEPA Betalen?

SEPA Betalen is uitermate geschikt voor:

SEPA Betalen is te verkrijgen in de volgende versies:

DEMO (€ 0)

Handig om uit te proberen voordat u tot aanschaf overgaat. Maakt echt werkende batchbestanden aan met maximaal 1 opdracht per batch.

MIDDEL (€ 39)

Voor kleine verenigingen en organisaties. Maak betaalbatches aan met maximaal 250 opdrachten per batch (onbeperkt aantal batches). Betaal vanaf 1 eigen bankrekening. Gratis updates & 24-uurs ondersteuning per e-mail.

MAXIMAAL (€ 125)

Voor grotere verenigingen en organisaties. Maak betaalbatches aan met maximaal 10.000 opdrachten per batch (onbeperkt aantal batches). Betaal vanaf meerdere eigen bankrekeningen. Gratis updates & 24-uurs ondersteuning per e-mail.

Bestel direct een van onze SEPA Betalen oplosingen: