Menu Sluiten

SEPA Incasso

Zelf eenvoudig incassobestanden aanmaken in Microsoft Excel!

— SEPA Incasso

Sinds de komst van SEPA (Single Euro Payments Area) in 2014 is al het Europese betalingsverkeer gestandaardiseerd. Hierdoor is het mogelijk om in alle 32 Europese landen om eenzelfde manier banktransacties uit te voeren. Dit vereist wel dat incasso opdrachten op een eenduidige manier aan uw bankaangeleverd moeten worden, volgens een vast formaat en volgens allerlei data regels. Dit is het zogenaamde PAIN.008.001.02 XML-formaat.

Wij hebben een eenvoudige en goedkope oplossing die het aanmaken van een incasso bestand wel zo eenvoudig maakt als het invullen van een lijstje. De benodigde gegevens vult u eenvoudig in Microsoft Excel in en onze SEPA tool maakt het benodigde bestand aan. Daarbij worden alle ingevoerde gegevens op tientallen punten gecontroleerd om foutief ingevoerde gegevens te voorkomen. 

Waarom SEPA Incasso?

SEPA Incasso is uitermate geschikt voor:

SEPA Incasso is te verkrijgen in de volgende versies:

DEMO (€ 0)

Handig om uit te proberen voordat u tot aanschaf overgaat. Maakt echt werkende batchbestanden aan met maximaal 1 opdracht per batch.

MIDDEL (€ 39)

Voor kleine verenigingen en organisaties. Maak incasso batches aan met maximaal 250 opdrachten per batch (onbeperkt aantal batches). Incasseer vanaf 1 eigen bankrekening. Gratis updates & 24-uurs ondersteuning per e-mail.

MAXIMAAL (€ 125)

Voor grotere verenigingen en organisaties. Maak incasso batches aan met maximaal 10.000 opdrachten per batch (onbeperkt aantal batches). Incasseer vanaf meerdere eigen bankrekeningen. Gratis updates & 24-uurs ondersteuning per e-mail.

Bestel direct een van onze SEPA Incasso oplossingen: